Over: Yassir van Unen

Yassir van Unen (1983) is expert chronische gezondheidsklachten, orthomoleculair therapeut
volgende de klinische Psycho Neuro Immunologie,blogger en auteur van De Leefstijlbijbel.
Yassir zet zich in voor een gezondere en eerlijkere wereld. Een wereld waarin iedereen de kennis krijgt om betere keuzes te kunnen maken wat betreft hun gezondheid.

Al sinds zijn pubertijd was Yassir bezig met gezondheid. Uren was hij te vinden in de sportschool en toen al ging eten voor Yassir meer om functie dan puur om de smaak. Goed letten op genoeg calorieën, eiwitten en andere stoffen ter ondersteuning van het sporten.

Sindsdien is hij van voeding en sporten doorgegroeid naar de persoon die je helpt om van (chronische) gezondheidsklachten af te komen of ze idealiter te voorkomen.

Tegenwoordig houdt Yassir zich bezig met het brengen van positieve verandering in de wereld.
Enerzijds door zijn werk als orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie bij PraktijkvanUnen. Hier behandeld hij mensen met uiteenlopende chronische gezondheidsklachten vanuit de oorzaak op natuurlijke wijze.

Yassir van Unen auteur van De Leefstijlbijbel. Het boek dat mensen helpt om enorme vooruitgang te boeken qua leefstijl met als doel preventie van ziekte en het verminderen van bestaande klachten.

Daarnaast blogt Yassir met regelmaat om bewustzijn te creeëren op verschillende gebieden. Denk hierbij aan ondermeer onnodig medicijngebruik voorkomen, behandelen vanuit de oorzaak en het feit dat veel chronische gezondheidsklachten wel te verhelpen zijn.

Yassir geeft lezingen om je te inspireren en te doen nadenken over jouw rol in je eigen gezondheid. In hoeverre heb je nou eigenlijk invloed? En hoe pas je die efficiënt toe?
Of het nou een quote500 bedrijf is of de volgende generatie op een school… Yassir helpt iedereen die er oren naar heeft om het beste uit zichzelf te halen, zowel mentaal als lichamelijk.